Вєтров отримав відзнаку від Вікіпедії за найкраще фото Дубна (ФОТО)

Відомий освітянин прославився несподіваним чином

Іван Вєтров – відомий у Рівному діяч у галузі освіти. Раніше він очолював обласне управління освіти. А з його керівництвом у Рівненській українській гімназії пов’язують найкращі часи цього закладу.

Днями Іван Вєтров отримав відзнаку у найбільшому міжнародному фотоконкурсі «Вікі любить пам'ятки» (Wiki Loves Monuments).

У спецномінації «Via Regia Ukraine» його фото замку у Дубні визнали найкращим.

- За найкраще фото м. Дубна у спецномінації «Via Regia Ukraine» в рамках найбільшого фотоконкурсу в світі «Вікі любить пам’ятки».

 

Дякую WIKI, дякую журі! Приємно отримати «Знай наших» Юрія Журавля! - написав на своїй сторінці у фейсбуці Іван Вєтров.

На спеціальну номінацію усього подали майже 190 світлин пам’яток міста Дубно. Однак саме світлина Івана Вєтрова з видом на замок князів Острозьких-Любомирських привернула увагу журі.

- Вдале панорамне фото, цікавий візерунок тінню на містку, але не вистачає об’єму над надбрамним корпусом (в центрі над гербом трішки обрізаний хрест), описав фото один із членів журі Андрій Герасимчук

Сергій Кундас відзначив, що «місток гарно вливається в замок». На думку Миколи Мандзюка, «фото доволі непогано передає велич замку: його розміри та простори біля нього».

Довідково: «Вікі любить пам'ятки» (Wiki Loves Monuments) – найбільший міжнародний фотоконкурс.

З 1 по 30 вересня усі охочі подавали фотографії власного авторства пам'яток архітектури, історії, містобудування, садово-паркового мистецтва…., наповнюючи Вікісховище.

Мета проєкту – зібрати світлини всіх пам'яток культурної спадщини світу для ілюстрування статей у Вікіпедії.

Спецномінація від проєкту «Via Regia Ukraine» фотоконкурсу «Вікі любить пам'ятки» охоплює світлини всіх пам’яток 11 міст 5 областей України, через які, власне, і пролягає символічний Via Regia — «Королівський шлях» — в Україні, а саме:

Дубно, Рівне, Острог, Львів, Броди, Городок (Львівська область), Луцьк, Володимир-Волинський, Радомишль, Житомир та Київ.

У списках пам’яток цих 11 міст загалом майже 7 000 об’єктів. За час конкурсу подали близько 6 500 світлин понад 1 500 об’єктів.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень