«Добивав вже лежачу»: жахливі подробиці вбивства 83-річної бабці у Дубні (ВІДЕО)

Правнуки були жінці не рідними

Бабусі було 83, вона сама впустила вбивцю до квартири, а вже за мить її били табуреткою, а добивали металевим прутом.

На підозрілий шум збіглися сусіди, але злочинця у квартирі вже не було - тільки жертва, яку знайшли на кухні в калюжі власної крові.

Про це йдеться у сюжеті Надзвичайних новин.

Літню жінку цілеспрямовано били в голову. До лікарні бабцю привезли у критичному стані. Її одразу поклали в реанімацію. За життя пенсіонерки медики боролися кілька годин, але безрезультатно.

Жінка померла, так і не отямившись.

Вона померла від складної черепно-мозкової травми, яка була несумісна з життям, - повідомив заступник головного лікаря Дубенської районної лікарні Віталій Табачук.

Згодом поліцейські з'ясували, що жорстоким вбивцею виявився правнук загиблої. 17-річний Андрій разом із молодшою сестрою прийшли просити гроші, але того вечора Ганна відмовила. Тоді правнук вбив бабцю на очах у сестри.

Раніше у них були конфлікти. Жінка неодноразово робила зауваження з приводу незадовільного навчання. Сім'я не зовсім благополучна. Матір 17-річного хлопця ніде не працює, а батько перебуває на тимчасових заробітках в Польщі,- розповіли у поліції.

Гроші у старенької неповнолітні просили регулярно, щоправда, на цей раз пенсіонерка відмовила. Розлючений хлопець взяв табуретку та щосили почав бити стареньку, а потім вже лежачу добив металевим прутом.

У кривавій бійні Світлана втратила матір, каже, правнуки були їй нерідними, але любила як своїх, за це і поплатилася, бо діти з пенсіонерки лише витягали гроші. У цьому донька 83-річної жінки звинувачує матір неповнолітніх. 

Там мама ще замішана і я буду добиватися, аби її закрили. Він прийшов і їй все розповів, а вона сказала спалити речі, які були повністю в крові, - розповідає донька загиблої.

Жорстоке вбивство пенсіонерки шокувало місцевих. Сусіди характеризують 17-річного Андрія як звичайного та приємного хлопця і досі не вірять, що він таке вчинив. 

Попри те, що у момент розправи поруч з хлопцем була його 14-річна сестра, дівчина у справі фігурує як свідок. Втім, якщо слідчі з'ясують, що й вона причетна до кривавої розправи, теж може стати підозрюваною. 

Поки, що в'язниця загрожує лише  Андрію. Оскільки злочин хлопець вчинив неповнолітнім, максимум, що йому загрожує - 10 років колонії.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень