Відстрочка для доглядачів за людьми з інвалідністю: поставили крапку у питанні

Мобілізація доглядачів за особами з інвалідністю: що зміниться у новому законі

Колаж: ТСН

Наступного тижня Верховна Рада розпочне розгляд ключових поправок до законопроєкту про мобілізацію. Питання відстрочки для осіб, що доглядають за особами з інвалідністю, а також щодо аспірантів буде врегульовано.

Про це заявив очільник «Слуги народу» Давид Арахамія в Telegram.

За його словами, не варто розганяти «зраду» щодо основних дискусійних елементів ініціативи.

— Хочу повторити ще раз для тих, хто знову розганяє «зраду»: питання про І, ІІ та ІІІ групи людей з інвалідністю буде врегульовано.

 

У чинному законодавстві передбачений один доглядач на одну особу з інвалідністю за її вибором. Тільки так. І мова не про «постійний догляд», а просто про догляд.

 

Наголошую, що наступного тижня починаємо розгляд поправок. Цю правку ми будемо відстоювати. Те саме стосується й аспірантів.

 

Як і було обіцяно, незалежно від форми навчання, буде врегульовано питання надання їм відстрочки від мобілізації, - зазначив Арахамія.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень