Відразу мінус 10 років: Омолоджувальні стрижки для жінок 55+ (ФОТО)

Короткі стрижки допоможуть вам виглядати молодше і свіжіше

З віком волосся часто стає рідшим і неслухняним. Важливо врахувати форму обличчя, текстуру і колір волосся, адже світлі відтінки завжди омолоджують. Якщо повністю освітлюватись не хочете, спробуйте русяві відтінки або модні техніки фарбування, такі як шатуш, балаяж чи мелірування.

Піксі

Стрижка, яка кардинально змінює форму обличчя. Вона створює об’єм на маківці, одночасно зменшуючи обсяг з боків і ззаду. Чубчик або його відсутність залежить від вашого стилю, але ця стрижка завжди додає молодіжного вигляду.

Боб — каре

Універсальна стрижка, яка не потребує складного укладання і відвертає увагу від повноти обличчя. Може бути з чубчиком або без, коротшим або довшим, з філіруваними кінцями або прямим зрізом — вибір залежить від ваших уподобань.

Біксі

Ця стрижка поєднує в собі елементи піксі та бобу, надаючи образу грайливості та легкості. Ця стрижка може бути рваною або багатошаровою, ідеально підходить для тих, хто хоче виглядати стильно і молодо.

Класичне каре

Перевірена часом класика. Незалежно від довжини або наявності чубчика, ця стрижка завжди молодить. Головне — підібрати форму, яка підкреслить ваші риси та додасть образу витонченості.

Вибираючи стрижку, не забувайте порадитися з перукарем, щоб знайти найбільш відповідний варіант для вашого типу волосся та обличчя.

Джерело: unian.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень