Відомий пластичний хірург із Рівного розлучається

Відомий на всю Україну пластичний хірург Едгар Камінський, який, до речі, виріс у Рівному і з дитинства мріяв займатися пластичною хірургією, подав на розлучення. Його дружина – відома співачка, учасниця дуету «НеАнгели» Слава. Пара разом прожила 6 років і виховує двох дітей – сина Леонарда і доньку Лауру.

Сьогодні у своєму Instagram Едгар підтвердив, що розлучається і що це його ініціатива.

Вже відбулося перше засідання суду у справі про розлучення, на яке прийшов тільки адвокат позивача. Цікаво, що Камінський вже вдруге намагається розірвати шлюб. Вперше він подав заяву на розлучення ще 2 роки тому, але тоді парі вдалося зберегти родину. Як виявилося, ненадовго.

Камінський Едгар народився в Рівному 27 лютого 1985 року. Крім загальноосвітньої школи, він відвідував художню школу, оскільки схильність до мистецтва у нього проявилася з самого дитинства. Після закінчення школи в 2002 році Камінський вступив до Національного медичного університету ім. Богомольця в Києві.

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень