Відомого українського ведучого і його дружину оштрафували у Польщі: 65 тисяч грн як не було (ФОТО)

Українця затримали на 4 години

Тимура Мірошниченка на польському кордоні оштрафували на 65 тисяч гривень. Заплатити таку суму йому довелося через банальну помилку – його грін-карта і документ дружини були прострочені.

На цьому неприємності ведучого не закінчилися

Тимуру Мірошниченку довелося заплатити 7000 злотих штрафу. Однак правоохоронці приймали лише готівку, а банк на кордоні Краковця обмежив видачу готівки. Про це розповіла дружина ведучого Інна Мірошниченко в Instagram.

Суму штрафу родина збирала близько чотирьох годин і для цього їм навіть довелося писати людям, з якими вони не спілкувалися близько року.

- Їхати не можна. Машині заборонено рух. І ось ми стоїмо на кордоні, а вони кажуть: «Або зараз платите готівку, або ми евакуюємо автомобіль і забороняємо вам виїзд». А нам терміново потрібно до Львова на захід. Прям дуже терміново!

 

Ми зняли в банкоматі лише 2000 злотих, оскільки діє обмеження Нацбанку. Тільки по 12500 грн на одну особу на тиждень з усіх карт...

 

Ну, а далі...

 

Я плакала, благала дати штраф із собою, сплатити по пейпал особисто комусь. Чіплялися до людей на кордоні купити валюту та розрахуватися на карту, писали тим, кого не бачили цілий рік, — написала Інна у соцмережах.

Старання виявилися успішними: завдяки рідним, друзям та знайомим Мірошниченку та його обраниці вдалося зібрати потрібні кошти та оплатити штраф за порушення.

Інна Мірошніченко пояснила, чому виникла така ситуація. За її словами, вони мали повертатися до України після «Євробачення» раніше, однак її чоловіка Тимура попросили затриматися за для проведення благодійного заходу у Каннах, тому пара вирушила на Батьківщину пізніше запланованого.

- Коли ми приїхали на кордон, виявилося, що у нас 2 дні тому закінчилася грін-карта. Коли Тім купував, планував повернутися в Україну 15.05. Потім попросили провести UAday у Каннах, і він затримався. І забув.

 

Штраф за це – 7000 злотих (65 тисяч гривень). Жодні пояснення не працюють. Купити на місці вже теж не можна. Порушення зафіксовано, — пояснила вона.

Джерело: apostrophe

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Теги: штраф
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень