Відомо, що призвело до загибелі риби в Усті

Винуватця ще встановлюють

Масова загибель риби в Усті відбулася через перевищення вмісту аміаку у воді. Як розповів нам заступник міського голови Олексій Хмілецький, минулого тижня після факту мору риби було проведено лабораторні дослідження води, а ветеринарна служба досліджувала рибу. Рибу з води прибрали, і відправили на утилізацію до костопільського ветсанзаводу. У Рівному ж намагаються з’ясувати, хто саме скинув у воду аміак.

На сьогоднішні йде обстеження, відомо тільки, що підвищено склад аміаку у воді. Це був десь аварійний скид, зараз з’ясовуємо, хто і чим скинув. Перевищення частки аміаку - удвічі. Це на ділянці від «Венеції» до нового будинку що побудований, до «La Riva», - каже Олексій Хмілецький.

За словами Олексія Хмілецького, минулими вихідними а також цього тижня, на згаданій ділянці Усті будуть піднімати шандори, аби скинути забруднену воду. Що ж до ремонту шлюзу, то ним опікується управління капітального будівництва.  Нині оголошено черговий тендер на проведення ремонтних робіт, адже попередній виконавець, підприємство Теплогазбуд, із цими роботами не впоралося. 

Риба гине в Усті вже не вперше, а ремонт шлюзу триває вже більше двох років, на це було виділено 2 млн грн у 2015 році

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень