Відомо режим роботи пунктів тестування на Рівненщині

Учасники ЗНО мають з’явитися на 10 ранку

Завтра на Рівненщині стартує ЗНО. Цьогорічні випускники складатимуть тести з української мови та літератури. Це тестування є обов’язковим, і в області для його проходження зареєструвалося понад 9200 осіб. До цього числа увійшли не лише школярі, але й випускники попередніх років. Коли почнуть працювати пункти тестування, нам розповів завідувач центру моніторингу та експертизи якості освіти в Рівненському обласному інституті післядипломної освіти Ігор Опольський:

Завтра у нас по факту буде працювати 40 пунктів тестування в області, у Рівному 8 пунктів. Процедура для залучених, тих хто займається організацією, почнеться о 9 ранку, і закінчується близько 15 години. Діткам треба підійти близько 10 години ранку до пункту тестування, адже впускатимуть їх у приміщення з 10.15. Двері у пункт тестування зачиняться о 10:50.  

Учасникам ЗНО необхідно мати при собі паспорт і сертифікат, а також запрошення до складання ЗНО. Діти можуть мати при собі воду, адже день обіцяє бути спекотним, а також дві кулькові ручки, з чорною пастою.  Нагадаємо, тестування завтра триватиме до 15 години. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень