Відомо, коли рівнянам перерахують вартість теплопостачання і гарячої води

Переплачені суми мають зарахувати на наступний період

«Рівнетеплоенерго» готове до перерахунку тарифів на тепло.

Змінити розміри нарахувань за опалення і гарячу воду повинні вже на початку січня, каже очільник компанії «Укртепло» Іван Надєїн:

Ми готові до перерахування – зараз ідуть розрахунки. Цей перерахунок буде у січні. Йдеться про те, щоб відкоригувати саме грудень – така стоїть задача.

 

Це не проблема – навіть якщо ми це відкоригуємо тарифи у січні, ті, хто заплатить за тепло в грудні, просто зробить переплату. Ніякої проблеми немає – ніхто сплачені гроші не втратить.

Між тим, ціни на тепло нині регулює НКРЕКП. Національна комісія стежить і коригує усі змінні, тож фактично цей перерахунок – зайва трата часу, переконаний голова компанії «Укртепло».

Власник компанії "Укртепло" іван Надєїн. Фото "Укрінформ"

Додамо також, що нині «Рівнетеплоенерго» чекає на відповідь уряду щодо фінансових втрат підприємства торік, коли ціни на газ піднялися ще у листопаді, а тепловики підвищили тарифи лише у січні. Тож, не скоригована ціна за листопад і грудень 2018-го привезла до мільйонних втрат компанії. Йдеться про близько 17 млн. грн, говорить Іван Надєїн:

Це немаленькі гроші. Якщо сьогодні йдеться по перерахунок, то хто нам заплатить чи як нам НКРЕКП відкоригує тариф тих збитків, від яких ми досі не можемо «відійти»?

 

Ми готові і як тільки нам дадуть чіткі відповіді, ми так і зробимо.

Раніше анонсувалося, що суми у платіжках за тепло в середньому знизяться на 300-400 грн.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень