Відомо, коли дозволять рух кільцем на перехресті Дубенської-Макарова у Рівному: підрядник назвав дату

Лишилося менш як два тижні

Будівництво кільця, що на перехресті вулиць Макарова та Дубенської у Рівному, підходить до фінішу.

Сьогодні місце будівництва проінспектували перший заступник голови ОДА Сергій Подолін та заступниця очільника області Людмила Шатковська. Під час розмови із підрядником вони з’ясували, що відновити рух транспорту там планують з 10 листопада.

До того часу на кільці завершать будівельні роботи. Разом з тим рух транзитного транспорту через Велику Омеляну, який нині створює незручності для місцевих,  припиниться, повідомляє Рівненська ОДА

– Через будівництво кільця у Рівному велика кількість транзитного транспорту рухається через Велику Омеляну. Дякую місцевій громаді, що поставилися із розумінням до цього.

 

Та, зважаючи на те, що наразі ще й ремонтують центральну вулицю села – усе це разом створює суттєві незручності для мешканців, – зауважив  Сергій Подолін. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень