Яким цього року буде розмір субсидій для мешканців Рівненщини?

Часткову відповідь на питання мають в ОДА

Точної цифри наразі немає, адже сума залежатиме від цін і тарифів на послуги ЖКГ, які встановлять на місцях.

Однак очікуваний середній розмір державної компенсації повинен бути не нижчим, ніж торік, повідомив заступник очільника краю Ігор Тимошенко:

– Середній розмір житлової субсидії за вересень 2021 року склав 252 грн 73 коп. Це, звичайно, не є показовою цифрою, оскільки суми будуть більшими з настанням опалювального сезону. Середній рівень залежатиме від тарифів, які затвердять органи місцевого самоврядування на житлово-комунальні послуги.

 

Очікувані середні розміри субсидій у цей період мають бути не нижчими, ніж торік, – наголошує чиновник.

На що вистачає зекономленої субсидії в обласній адміністрації не знають, адже обліку таких коштів не ведуть. Теоретично, гроші можна витрачати на енергоощадні заходи, але фактично суми для різних домогосподарств сильно різняться.

Нагадаємо, що з 1 травня субсидію громадянам виплачують винятково у готівковій формі. Максимальний розмір субсидій в Україні цьогоріч буде на рівні 10 тис. грн.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень