Відомий комік з «Ліги сміху» купив 3 автомобілі швидкої допомоги і позашляховик (ФОТО)

Він віддав усі зароблені гроші

Український комік Марк Куцевалов, якого ще знають за сценічним ім’ям «Прозорий гонщик» організував благодійний проєкт «Швидкий похід». У серпні Марк Куцевалов за 18 днів пройшов 850 км з рідного Чорноморська на вершину Говерли. Так, гумористу вдалося зібрати 2,9 мільйони гривень.

Марк Куцевалов відзвітував про результати свого благодійного походу. Він купив три автомобілі швидкої допомоги для військових медиків та позашляховик для захисників. Карети швидкої допомоги обладнані усім необхідним, завдяки чому військові медики зможуть здійснювати евакуацію та надавати першу медичну допомогу.

«Швидкий похід» завершився покупкою трьох швидких допомог. Це три авто марки Mercedes для військових медиків, які допоміг знайти та придбати Фонд Сергія Притули. 

 

Вони – для евакуації поранених із зони бойових дій та надання першої медичної допомоги. Дві швидкі великі, третя трохи менша. Наостанок – сюрприз.

 

Ми знайшли дуже гарну пропозицію, тож на гроші, які залишилися, нам вдалося ще придбати Mitsubishi L200. Це позашляховик.

 

Класика жанру, як то кажуть, — написав гуморист на своїй сторінці в Instagram.

Проєкт «Швидкий похід» Марк Куцевалов вигадав та реалізував, аби зібрати кошти на швидкі допомоги, які працюватимуть на передовій та допомагатимуть ЗСУ. За пригодами коміка можна було спостерігати на його сторінці в Instagram та у Telegram-каналі. Спостерігати та, звісно, донатити.

Джерело: niklife

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень