Відомий актор зізнався, що ходить у гей-бари

Тому що там ніхто не б’ється і простіше знайомитися з дівчатами

Британський актор Деніел Крейг, відомий за роллю Джеймса Бонда, розповів в подкасті Lunch With Bruce, що любить ходити в гей-бари. За словами Крейга, в таких закладах публіка зазвичай доброзичлива і поводиться спокійніше, ніж в інших барах.

53-річний актор сказав, що відвідує гей-бари ще з молодих років:

В барах для гетеросексуалів обов'язково знайдеться який-небудь агресивний покидьок. Я просто втомився від цього. А ще я в молодості знайомився там з дівчатами. Туди приходить багато дівчат з тих же причин, що і я.

Деніел Крейг і ведучий подкасту Брюс Бозза також згадали, що одного разу їх сфотографували, як вони обнімаються біля гей-бару в Каліфорнії. Актор сказав:

Була приємна ніч, ми говорили про зміни в моєму житті, напилися. І я запропонував: «О, давай підемо в бар». Іронія полягає в тому, що нас ніби як спіймали. Але це було досить дивно, тому що ми не робили нічого такого.

Нагадаємо, раніше актор Рамі Малек («Богемна рапсодія») сказав, що Крейг поцілував його після репетиції сцени з нової частини бондіани «Не час помирати».

Крейг пояснив, що часто цілує своїх колег, щоб зблизитися з ними.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень