У Джеймса Бонда з’явиться дружина

Стали відомі деталі нового фільму про агента 007

До прем’єри чергового фільму про Джеймса Бонда ще два роки, але розмови про стрічку вже активно ведуться.

Бонд, якого знову зіграє Деніел Крейг, залишає секретну службу, закохується і одружується. Пізніше він повертається в розвідку, оскільки його дружину вбивають. За сюжетом це як фільм «Заручниця», тільки з Бондом, - пишуть в західних ЗМІ, посилаючись на інсайдерів.

Також є припущення, що дружиною Джеймса Бонда стане та сама дівчина, яку в попередньому фільмі зіграла Леа Сейду. За сюжетом фільму «Спектр», їй - на відміну від усіх інших - вдалося врятуватися. Адже зазвичай всі кохані Джеймса гинуть. Загалом, їх відносини вийдуть на новий рівень - вони одружаться. Але скоро щастя їх обірветься.

Між іншим, подібна ситуація вже була в «бондіані». У стрічці «На секретній службі Її Величності», знятій в 1969 році, Бонд теж одружився. У фіналі його молоду дружину вбивають. Цікаво, що Бонда тоді зіграв Джордж Лазенбі, а ось його дружину - Діана Рігг. Та сама, що недавно вже в поважному віці засвітилася в серіалі «Гра престолів». Рігг зіграла леді Оленну Тіррел.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень