Відома рівнянка вийшла заміж: хто став обранцем народної депутатки? (ФОТО)

Світлини з урочистої церемонії вона опублікувала у своїх соціальних мережах

Засновниця та командирка медичного батальйону «Госпітальєри» Яна Зінкевич вийшла заміж. Світлини з урочистої церемонії вона опублікувала у своїх соціальних мережах.

- Новий етап життя після 7 років життя разом, - підписала знімок Яна.

Відомо, що її обранцем став розвідник, на ім'я Ілля. Пара познайомилася під час ротаційного виїзду Зінкевич на передову. За словами нардепки, вони з коханим одразу знайшли спільну мову та зійшлися буквально через декілька днів й навіть почали жити разом.

Що відомо про Яну Зінкевич? 

Яна народилася в Рівному, до 2014 року готувалася до вступу в медичний університет. Зрештою закінчила Державну медичну академію Дніпра.

2015 року на трасі Дніпро-Донецьк автомобіль медичного батальйону «Госпітальєри» потрапив у ДТП. Автівка перекинулася сім разів. За кермом був заступник Зінкевич Максим Корабльов, який не зазнав ушкоджень.

Сама Яна вилетіла з машини, дістала повний перелом хребта, переломи половини ребер та ключиці, ушкодження внутрішніх органів, контузію серця та легень.

 

Внаслідок аварії дівчина отримала інвалідність і пересувається на кріслі колісному.

У 2019 році Яну обрали народною депутаткою. Того ж року вона очолила новостворену комісію з питань ветеранів у Верховній Раді. Зінкевич також обрали секретаркою комітету з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування у ВР IX скликання.

У 2023 році Яна Зінкевич увійшла до щорічного рейтингу Time 100 Next, який визначає найвпливовіших людей, які змінюють майбутнє світу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень