Такого у світі ще не було: в Україні запровадять можливість онлайн-шлюбу

Передусім, аби військові могли одружитися на відстані

В Україні найближчим часом запрацює онлайн-шлюб. Його можна буде укласти по відеозв'язку у за стосунку «Дія».

Плануємо найближчим часом запустити онлайн-шлюб. Можна буде просто одружитися в «Дії» за допомогою відео. Це буде також дуже технологічно.

 

Це буде унікально для всього світу. Це дасть можливість нашим військовим одружуватися з дистанції. Це важливий крок, – сказав міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

Поки деталей такої можливості не розкривають, але Федоров зауважив, що у такій реєстрації шлюбу буде багато цікавих елементів. Процес зроблять максимально безпечним, і унеможливлять ситуації, коли людину одружують без її відома.

Це, як завжди, буде супербезпечно зроблено. Точно, що саме ті люди, які подають заявку будуть одружуватися. Є кілька етапів верифікації. При кожній авторизації в Дії, коли туди заходять люди, Дія «стріляє» в різні реєстри та підтягується інформація в режимі реального часу і відображається, – зазначив він.

Федоров розповів, що також передбачається можливість отримувати акти цивільного стану, зокрема, свідоцтво про шлюб в застосунку «Дія».

Джерело: Главком

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень