Відома блогерка відгуляла весілля за 4 мільйони гривень: почали жити разом через 5 днів після знайомства

Весілля по-багатому під час війни

Настя Скальницька, більш відома як Настя Талпа, показала своє розкішне життя під час війни. Українці можуть пам'ятати цю дівчину за проєктом «Пара на мільйон».

Блогерка відгуляла пишне весілля й одразу поділилася знімками зі своєю аудиторією.

Обранцем Насті став Богдан Скальницький. Весілля проходило в одному з комплексів під Києвом, і коштувало парі близько 110 тисяч доларів (понад 4 мільйони гривень). Розкішний захід, за словами Талпи, вони з чоловіком оплатили разом.

- Немає такого, що весілля сплатив він чи сплатила я, ми разом це зробили. Весілля коштувало десь близько 110 тисяч доларів, - сказала блогерка і додала, що на самому святі задонатили «значну» суму на ЗСУ.

Звідки у пари такі кошти, Настя каже не охоче. Щодо її доходу, то основну частину приносить її блог, а чим заробляє її чоловік, блогерка каже, що точно не знає.

За її словами, сфера діяльності чоловіка пов'язана з автомобілями.

Довідка

Популярною Анастасія стала після участі у реаліті-шоу Нового каналу «Пара на мільйон», прем'єра якого відбулася у вересні 2022 року. Там вона виборювала перемогу з відомим українським гумористом Марком Куцеваловим з «Ліги сміху».

Стосунки Марка і Насті закінчилися одразу після шоу, сама дівчина чесно зізналася, що «прийшла за мільйоном».

Моїй дитині тоді було 2 роки, я сама виховувала. А тут ще в мене видалили сторінку в інстаграмі й в мене не було грошей, а щоб з нуля піднятися до топблогера, це було дуже важко, тому пішла на такий проєкт, – казала Настя.

З новим обранцем Анастасія познайомилася у 2023 році. В соцмережах блогерка розповідала, що їхні стосунки розвивалися дуже стрімко.

Через 5 днів вирішили жити разом. Через 2 тижні познайомилися з батьками. Через 2 тижні переїхали до будинку. Через 9 тижнів зробив пропозицію, - ділилася вона з підписниками.

Джерело: thelime

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень