Відома доля виховательки, яка «відключилася» перед дітьми у дитсадку біля Рівного

Чи вживала щось на роботі – невідомо

Вихователька розпивала спиртні напої просто на очах дітей у дитсадку. Принаймні так стверджують батьки, які прийшли забирати малечу і побачили жінку у безпорадному стані. Такий інцидент стався у Бармаках.

Побачене зафільмували на відеокамеру та поширили у соцмережах. Про це ми писали тут:

П’яна в дрова? У дитсадку біля Рівного «відключилася» вихователька (ВІДЕО)

Чи вживала алкоголь – невідомо, але вихователька, яка була ще й керівницею дитсадка, звільнилася ж наступного дня, каже начальник відділу освіти Шпанівської сільради Юрій Шадий:

Зафіксованих юридично доказів поліцією чи медиками про стан алкогольного сп’яніння немає. Але є покази батьків, складений акт, ми проводимо перевірку.

 

Подія сталася 26 січня, жінка одразу пішла на лікарняне. Також вона написала заяву на звільнення. Жодних скарг від батьків на виховательку до цього не було.

Наразі відомо, що перевірку щодо цієї ситуації проводять лише в управлінні освіти, до поліції батьки не зверталися. І, на щастя, з малечею, яка лишилася без нагляду дорослих, нічого не трапилося.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень