Відкриття садочків у Рівному – це спільна перемога, – Віктор Шакирзян

Дитячі заклади відновлять роботу 20 липня

Відкриття садочків у Рівному – це спільна перемога громадських активістів та батьків, які пікетували Міністерство освіти та підтримали електронну петицію. Так звістку про відновлення роботи дошкільних закладів у місті прокоментував очільник ГО «Рівне Разом» Віктор Шакирзян.

За його словами, наразі зусилля необхідно докладати для дотримання всіх карантинних вимог для збереження здоров’я дітей та працівників закладів.

 Вітаю зі спільною перемогою! Місцеві чиновники дослухалися до наших звернень. Активісти та волонтери ГО «Рівне Разом» досягли основної мети, аби влада почала діяти! Сьогодні Комісія ТЕБ і НС прийняла довгоочікуване розв'язання нагальної проблеми, з якою зіткнулися тисячі рівнян.

Сподіваюсь, що чиновники зуміють організувати дотримання всіх вимог для збереження життя і здоров’я дітей та працівників закладів, - написав Віктор Шакирзян на своїй сторінці Фейсбуку.

Нагадаємо, цього тижня представники батьківських комітетів та волонтери «Рівне Разом» пікетували Міністерство освіти у Києві з вимогами відкрити дитячі садочки у Рівному. Ці заклади у Рівному запрацюють у тестовому режимі від 20 липня.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень