Мій дід горів у танку

До Дня пам'яті жертв депортації кримських татар

[media=181942]Директор відомої рівненської компанії “Захід-Трансбуд”, Віктор Шакирзян сьогодні розмістив цікавий пост у Facebook. Подаємо без правок.

Мій дід, Шакирзянов Рахимзян Сабірович, татарин за національністю.

[media=181943]Пройшов війну, у 1945-му році під час боїв у Празі горів у танку. Всі документи згоріли. Поки лежав в госпіталі - зробили нові документи, але в прізвищі загубити закінчення «ов». Так дідові нащадки стали Шакирзянами.

Але я пам’ятаю наше татарське коріння

[media=181944]Татари і українці часто разом боролись з ворогами. Гетьман Хмельницький разом з татарами громив поляків. Гетьман Виговський при підтримці татар - розбив під Конотопом московське військо.

Сьогодні Росія окупувала Крим і нищить татар

Головна надія татар сьогодні, це підтримка України і тиск світової спільноти на країну-окупанта.[media=181941]П.С. На фото мій дід: Шакирзянов Рахимзян Сабірович, військовий квиток батька Володимир Рахимзянович з вказанням національності.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Олег Нечидюк

Олег Нечидюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень