Відгамселили, як старе відро: для педофіла у Кривому Розі влаштували пастку (ФОТО/ВІДЕО)

Збоченець не очікував

У Кривому Розі Дніпропетровської області 28-річний місцевий житель пропонував інтим 12-річним дівчаткам.

Збоченець познайомився з подругами на вулиці, коли ті гуляли. В однієї з них він попросив телефон, щоб перевірити наявність зв’язку, повідомляють «Надзвичайні новини».

Дітям це здалося підозрілим, тож вони не віддали йому мобільний і запропонували усе зробити самі. Незнайомець продиктував їм свій номер телефону, на який дівчата відправили повідомлення для перевірки.

Він подякував і пішов. Незабаром почав надсилати їм повідомлення та запропонував інтимну зустріч у лісосмузі. Дівчата одразу розповіли про це батькам. Мама однієї з дівчаток влаштувала для педофіла пастку.

Вона продовжила спілкування з ним від імені доньки і з’явилася на зустріч замість неї.

Чоловіка, який вже очікував дівчаток в призначеному місці, спіймав брат однієї з них разом з друзями. Той перебував у нетверезому стані. Збоченець намагався відкупитися грошима, його все одно здали поліції.

«Він почав на нас стрибати, битися з нами, але ми дали йому відсіч, поклали на підлогу і тримали. Підбіг третій друг, мама. Ми викликали поліцію», – розповів брат потерпілої.

Як видно з відео, відсіч педофілу дали не аби яку. Все обличчя в набряках.

На період розслідування затриманого відпустили додому. За словами сусідів, уже наступного дня він переїхав до батьків, а свою квартиру виставив на продаж.

Бабусям з його двору чоловік розповів власну версію подій. Каже, що з нього таким чином вимагали 5000 тисяч доларів, але він не дав, тому родини дівчаток набрехали поліції, що він педофіл.

Правоохоронці розслідують інцидент. Також відомо, що у підозрюваного є вагітна дружина.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень