В Інтернеті оприлюднили інформацію про перший з обіцяних магазин Рівного, який продає алкоголь дітям

Це зробив громадський активіст Олександр Безощук

Нагадаємо, що раніше Олександр Безощук обіцяв, що небайдужі рівняни зберуть інформацію про всі заклади міста, які порушують заборону міської влади на продаж алкоголю після 22 години, і які продають алкоголь неповнолітнім. Цю інформацію обіцяли оприлюднити і передати поліції.

Олександр Безощук обіцянки дотримав і у соцмережі Фейсбук розмістив повідомлення і навіть відео, яке демонструє порушення продаців: 

Є в нас в місті магазин "Флеш" на "Північному", який вже роками тероризує мешканців прилеглих будинків. Постійні п'яні дебоші, продаж алкоголю неповнолітнім та багато неприємних моментів. Відповідно до статистики отриманої з поліції з року в рік спостерігається збільшення кількості правопорушень, як кримінальних так і адміністративних, в нічну пору доби. 
Ми вирішили поспостерігати за магазином та відзняли трішки матеріалу, дякуючи патрульній поліції отримали ще цікавіші кадри , які вам презентуємо.
Власник магазину ігнорує всі рекомендації влади про заборону продажу алкоголю після 22-00, також графік роботи магазину, який має право працювати тільки до 22-00. 

Громадські активісти, які зафільмували факт порушення, звернулися до поліції. Поліцейські вже через декілька днів зафіксували факт продажу алкоголю підлітку. Цю справу передадуть на розгляд адмінкомісії за місцем проживання продавця. Втім, Олександр Безощук остерігається, що у сільській раді можуть спустити цю справу на гальма і всі документи не дійдуть до фіскальної служби для подальших дій.

Активіст також закликав усіх, хто проти продажу алкоголю дітям та поряд з будинками в нічний час, підтримати їх і зробити магазин "Флеш" відомим.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень