Від 7 до 10 років: суд обирає запобіжний захід обвинуваченому у побитті костопільчанина

Подія сталася ще у лютому цьогоріч

За інформацією правоохоронців, повертаючись додому, двоє жителів села Бичаль Костопільського району зустрілися з чоловіками, які під’їхали до них на авто.

Через те, що цим чоловікам не сподобалось, як поводилися на проїзній частині костопільчани, вони вчинили бійку. Після цього поїхали у невідомому напрямку.

Потерпілі встигли дістатися додому і викликати швидку, однак через розрив печінки та внутрішню кровотечу один із них помер. В іншого ж, 27-річного жителя Бичаля, медики діагностували забої плеча.

Правоохоронці встановили, хто саме з п’яти учасників бійки завдав смертельне тілесне ушкодження потерпілому. 39-річному жителю села Постійне вже повідомили про підозру у вчиненні злочину.

Зловмисник своєї вини не визнає і запевняє, що його удари не могли бути смертельними.

Натомість правоохоронці скерували до суду кримінальне провадження з обвинувальним актом, відкрите за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження. Підозрюваному може загрожувати від 7 до 10 років позбавлення волі.

За інформацією Національної поліції у Рівненській області

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені документи у Рівному: пропонують винагороду

Вчора у районі автовокзалу близько 8 ранку були загублені документи. Тих, хто знайшов, просять повернути за винагороду. Ліщук Руслан Романович - 0 (67) 408 57 66

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Більше оголошень