У Рівному невідомі побили неповнолітнього. Рідні шукають свідків нападу (ФОТО/ВІДЕО 18+)

Інцидент стався у неділю ввечері у районі «Хіміка»

У потерпілого розбита голова і губа, а також забої по всьому тілу. Скрін із відео "Типове Рівне"

Інформація про бійку, яка сталася у неділю, 12 липня, у мікрорайоні Ювілейний, сьогодні з’явилася у фейсбук-спільноті «Типове Рівне».

Сутичка виникла близько 20:00 біля входу у палац культури «Хімік». Невідомі напали на 17-річного рівнянина. У нього розбита голова та губа, а також забої по всьому тілу:

Постраждалого звати Олександр. У потерпілого розбита голова, розбита губа, садини по всьому тілу. Після конфлікту рани були зашиті працівниками Центральної міської лікарні міста Рівного (...)

Скрін із відео "Типове Рівне"

Багато людей бачили ситуацію, тому просимо надати будь-яку правдиву інформацію про скоєне. Люди, які бачили побиття, будь ласка відгукніться за номером (098) 342 43 96 у будь-якому зручному форматі (смс, відео, дзвінок), - йдеться у повідомленні.

УВАГА! На відео пристуня ненормативна лексика!

У поліції факт побиття неповнолітнього нам підтвердили. 

За словами речниці обласного управління Нацполіції Марії Юстицької, до правоохоронних органів дійсно надійшла заява від потерпілої сторони:

У ній вказується, що невідомі побили 17-річного рівнянина. У нього легкі травми. Наразі вирішується питання щодо внесення відмостей за цим фактом до єдиного реєстру досудових розслідувань, - зазначають у поліції.

Якщо ви стали свідком події чи підозрюєте, хто міг бути причетним до цього побиття, прохання звернутися до рідних потерпілого за вказаним вище номером.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень