Жорстоко побили: від травм помер ветеран АТО, що заступився за дівчину біля продуктового магазину (ФОТО/ВІДЕО)

Азовець Олег Черевко шість днів перебував у комі в реанімації

Фото ілюстративне

За повідомленням полку АЗОВ:

Вранці 27 липня в реанімації лікарні Запоріжжя від важких травм, отриманих після жорстокого побиття, помер боєць полку «Азов» Олег Черевко з позивним «Смерть».

Олег служив у лавах зенітного ракетно-артилерійського дивізіону полку, мав звання старшого солдата. Йому було 29 років.

Олег Черевко

Родом Олег із Запоріжжя, куди приїхав з ООС на час короткотривалої відпустки.

Сутичка між ветераном та місцевими неадекватами сталась 21 липня поблизу одного із супермаркетів. Там кілька нетверезих чоловіків чіплялись до дівчини.

За неї заступився Олег.

Сестра Олега Черевка оприлюднила на своїй сторінці в Instagram відео з камер спостереження, на якому видно, що її брат просто стоїть, обпершись об перила і чекає свою дружину.

Він одягнений в сіру футболку.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Уже разместили это ужасное видео .... Мой брат стоит один , оперся на перило и ждёт жену , в серой футболке . посмотрите как 2 женщины сходят с ума ... и рядом другая компания , именно в ней эта тварь стоит ... Видно что Олег просто сделал замечание ... эта тварь подошла и за 2 секунды ударила ... охранники куда смотрели ???? Люди злые / агрессивные !!!!! За что такая несправедливость????? Он ждал свою жену с магазина , который находится рядом с их домом (((((((((

Допис, поширений Кристина Элоян (@kristina.sahar)

Подивіться, як дві жінки сходять з розуму і поруч інша компанія. Саме у ній ця тварина і стоїть. Видно, що Олег просто зробив зауваження.

 

Куди дивились охоронці? За що така несправедливість?

Неадеквати били ветерана в голову. Після чого його терміново госпіталізували. За життя захисниками боролись шість днів, проте врятувати його не вдалося.

Варто зауважити, що Комунарський районний суд Запоріжжя відпустив під мінімальну заставу в 40 тисяч гривень чоловіка, підозрюваного в заподіянні тяжких тілесних ушкоджень бійцеві полку «Азов» Олегу Черевку.

24 липня побратими потерпілого, активісти «Національного корпусу» та місцеві журналісти провели акцію протесту під стінами запорізького управління поліції. Вони вимагали оскаржити вирок суду, який відпустив підозрюваного під мінімальну заставу.

Тоді у поліції заявили, що 27 липня разом із прокуратурою подаватимуть апеляцію, щоб зловмисника взяли під варту, адже він «може становити загрозу для інших громадян».

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень