Від 4 до 30 тисяч гривень: перелік платних ексклюзивних автономерів, доступних на Рівненщині

Найменше таких у Володимирці

Фото ілюстративне

Новий онлайн-сервіс став доступним у сервісних центрах МВС. Відтепер можна перевірити наявність платних номерних знаків з визначеною комбінацією цифр, які видають власникам легкових авто за бажанням.

Нагадаємо, 31 липня набула чинності постанова Кабінету Міністрів, відповідно до якої перелік платних номерних знаків розширили.

 

Таких комбінацій тепер 712.

Перелік вільних платних номерів з’явився у вільному доступі на сайті Головного сервісного центру МВС та на сайтах усіх регіональних сервісних центрів МВС. Для зручності вони згруповані за вартістю та адресами територіальних сервісних центрів МВС, у яких вони є.

Всі платні номери складаються з чотирьох цифр, що групуються за наступними комбінаціями:

1.      Комбінації чотирьох однакових цифр — 30 тис.грн;

 

2.      Послідовні комбінації від 0001 до 0009 — 30 тис. грн;

 

3.      Три однакові цифри поспіль (наприклад: 0777) — 10 тис.грн;

 

4.      Дві послідовні пари однакових цифр (наприклад: 1122) — 10 тис. грн;

 

5.      Комбінації 0123 та 1234 — 10 тис.грн;

 

6.      Комбінації, що починаються з двох нулів, а наступні цифри неоднакові (наприклад: 0032) — 8 тис.грн;

 

7.      Три однакові цифри не поспіль (наприклад: 7077) — 4 тис.грн;

 

8.      Комбінації, де однакові перша і третя цифра, друга і четверта цифра; або перша й четверта цифра, друга і третя цифра (наприклад: 1221; 1212) — 4 тис.грн.

Найбільший перелік доступних комбінацій – у Рівненському територіальному сервісному центрі МВС, найменший – у Володимирецькому.

Ознайомитися можна за посиланням.

Алгоритм пошуку вільних комбінацій платних номерних знаків:

залежно від місця реєстрації автомобіля його власник має зайти на сайт відповідного регіонального сервісного центру МВС та серед послуг обрати «Номерні знаки: виготовлення та зберігання».

 

Після цього в категорії «Додатковий сервіс» обрати «Наявність платних номерних знаків». На вибір будуть запропоновані номери за ціновим критерієм та адресами, де вони в наявності.

 

Інформація на сайті оновлюється щодня.

Поки забронювати номерний знак неможливо, тому власнику легкового автомобіля рекомендують обирати кілька бажаних варіантів комбінацій цифр. Після цього необхідно з пакетом документів прийти до сервісного центру МВС, в якому, як ви з’ясували на сайті, є бажана комбінація цифр. З собою необхідно мати ті ж документи, що потрібні для реєстрації (перереєстрації) транспортних засобів.

Зауважимо, що нові розцінки не стосуються індивідуальних номерних знаків, як от «VIP» чи «WOLF». Про вартість таких номерів можете дізнатися з матеріалу Три десятки «кабанів» та «віпів» їздять дорогами Рівного та області 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень