У сервісних центрах МВС України – брак автомобільних номерів. Яка ситуація у Рівному

У деяких областях України робота сервісних центрів заблокована

У сервісних центрах МВС України не вистачає державних автомобільних номерів.

Ситуація викликана проведенням тендерів на виготовлення номерних знаків, - пояснюють у МВС. У деяких областях України це призвело до блокування роботи сервісних центрів.

Щодо Рівного – у нас ситуація значно краща.

У Регіональному сервісному центрі рівненської області є резерв нових номерних знаків, їх видають при бажанні автовласників. Якщо особливої необхідності немає – автомобілістам при реєстрації та перереєстрації транспортних засобів видають номери, які були у користуванні, і дають їх безкоштовно.

Ситуація має покращитися з понеділка, говорить прес-секретар Регіонального сервісного центру МВС у Рівненській області Людмила Пшебільська:

- Ця проблема не блокує роботу сервісних центрів, і громадяни отримують номерні знаки, які були у користуванні.  Отримують вони їх безкоштовно. Головний сервісний центр уже отримав перший транш від виробника нових номерних знаків на Київську область. І Рівненська область – друга на черзі. Тому підстав для хвилювань немає. Вже на наступному тижні в нас будуть поповнення новою спецпродукцією.

Людмила Пшебільська додає, що уся інформація про послуги сервісного центру, зокрема і про наявність спецпродукції, є на сайті установи та на офіційній сторінці у Facebook.

Згідно із даними на сайті, нині у сервісному центрі є 24 номерні знаки типу 1-1 (авто).

Зауважимо, що вартість послуги з реєстрації чи перереєстрації транспортного засобу – від 55 до 190 гривень, залежно від виду транспорту. Ще 201 гртвню треба буде заплатити за бланк свідоцтва.

Вартість нових номерних знаків - від 16 до 103 гривень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень