У сервісних центрах МВС України – брак автомобільних номерів. Яка ситуація у Рівному

У деяких областях України робота сервісних центрів заблокована

У сервісних центрах МВС України не вистачає державних автомобільних номерів.

Ситуація викликана проведенням тендерів на виготовлення номерних знаків, - пояснюють у МВС. У деяких областях України це призвело до блокування роботи сервісних центрів.

Щодо Рівного – у нас ситуація значно краща.

У Регіональному сервісному центрі рівненської області є резерв нових номерних знаків, їх видають при бажанні автовласників. Якщо особливої необхідності немає – автомобілістам при реєстрації та перереєстрації транспортних засобів видають номери, які були у користуванні, і дають їх безкоштовно.

Ситуація має покращитися з понеділка, говорить прес-секретар Регіонального сервісного центру МВС у Рівненській області Людмила Пшебільська:

- Ця проблема не блокує роботу сервісних центрів, і громадяни отримують номерні знаки, які були у користуванні.  Отримують вони їх безкоштовно. Головний сервісний центр уже отримав перший транш від виробника нових номерних знаків на Київську область. І Рівненська область – друга на черзі. Тому підстав для хвилювань немає. Вже на наступному тижні в нас будуть поповнення новою спецпродукцією.

Людмила Пшебільська додає, що уся інформація про послуги сервісного центру, зокрема і про наявність спецпродукції, є на сайті установи та на офіційній сторінці у Facebook.

Згідно із даними на сайті, нині у сервісному центрі є 24 номерні знаки типу 1-1 (авто).

Зауважимо, що вартість послуги з реєстрації чи перереєстрації транспортного засобу – від 55 до 190 гривень, залежно від виду транспорту. Ще 201 гртвню треба буде заплатити за бланк свідоцтва.

Вартість нових номерних знаків - від 16 до 103 гривень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень