Вибрики коханих – Козорогам, образи – Рибам: гороскоп на 24 листопада

А Тельцям потрібно налагоджувати контакти

ОВНИ

Намагайтеся діяти акуратно, бо силою ви навряд чи досягнете результату. Цього дня вам потрібно більше слухати та менше говорити.

ТЕЛЬЦІ

Зараз можна будувати серйозні плани й домовлятися про співпрацю. Використовуйте цей час для поновлення реальних і віртуальних контактів.

БЛИЗНЯТА

Якщо в поведінці когось із вашого оточення вас щось не влаштовує, то не мовчіть. Але претензії висловлюйте чемно та в жодному разі не переходьте на особистості.

РАКИ

Уникайте фізичних, емоційних і надмірних розумових навантажень. Також будьте обережні працюючи з електроприладами.

ЛЕВИ

День підходить для обговорення довгострокових планів і ділових зустрічей. Займіться пошуком необхідної інформації – зараз ви можете дізнатися щось дуже важливе.

ДІВИ

Якщо назріватиме конфлікт, то не поспішайте нагнітати обстановку. Вам спочатку варто розібратися в собі.

ТЕРЕЗИ

Вам буде складно знайти вихід з якоїсь професійної ситуації. Особливо, якщо ви будете поспішати. Спробуйте шукати рішення на холодну голову.

СКОРПІОНИ

Цього дня ви не зможете обійтися без допомоги колег. Найбільш перспективними будуть справи, пов'язані з переговорами та укладенням угод.

СТРІЛЬЦІ

Проблеми, які виникнуть цього дня, не будуть дуже серйозними, але для їх вирішення знадобиться багато часу та енергії.

КОЗОРОГИ

Вас може засмутити кохана людина. Намагайтеся не сприймати її вчинки близько до серця та не давайте волю емоціям.

ВОДОЛІЇ

Цього дня не можна допускати надмірних емоцій. Постарайтеся максимально себе контролювати, інакше можете зіпсувати собі репутацію.

РИБИ

За складні справи варто братися лише в тому випадку, якщо у вас є надійні помічники. В особистих стосунках можуть виникнути образи та розбіжності.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень