«Ви неадеквати всі»: київський депутат скандалив в «Борисполі» через маску (ВІДЕО)

Депутату відмовили у реєстрації на літак без маски

В аеропорту «Бориспіль» депутат Київради Михайло Ковальчук не захотів вдягати маску під час реєстрації на посадку в літак і влаштував скандал.

Депутат стверджував, що маску не носив, не носить і носити не буде, свідчить відео, яке опублікував Telegram-канал «Типичный Киев».

Депутату відмовили в реєстрації, оскільки правилами авіакомпанії, квитки якої він купив, передбачено, що пасажири мають дотримуватися маскового режиму.

Ковальчук був незгоден з тим, що йому відмовили у реєстрації, стверджував, що порушено його права, прописані у Конституції, а також назвав співробітників аеропорту «неадекватами».

Так, представтесь, будь ласка. Тобто ви зараз свідомо порушуєте мої конституційні права, да?... Не носив, не ношу і носити не буду… Ви реально неадеквати всі. Ви прихильники повалення конституційного ладу в Україні…, – сказав він.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень