Ситуація погіршується: на Рівненщині посилюють контроль за дотриманням карантину, - ТЕБ та НС

Завантаженість «ковідних» ліжок стрімко зростає

На Рівненщині посилять контроль за дотриманням карантину.

Питання дотримання карантинних вимог розглянули під час засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, повідомляє Рівненська ОДА.

— Епідситуація починає загострюватися, тому потрібно посилити заходи безпеки і контроль за дотриманням карантину. Чому у тролейбусах дотримуються карантину і усі люди в масках, а вже у маршрутках ми спостерігаємо зовсім протилежне?

 

Прошу активізувати контроль виконання протиепідемічних вимог при пасажирських перевезеннях та у місцях торгівлі, - звернувся під час засідання до присутніх перший заступник голови ОДА Сергій Подолін.

За результатами наради Сергій Подолін доручив поліції та Держпродспоживслужбі посилити контроль за дотриманням карантину.

Йдеться про заклади громадського харчування, пасажирський транспорт, об'єкти торгівлі тощо.

Нагадаємо, рішення щодо встановлення «жовтої» зони має ухвалювати державна комісія ТЕБ та НС. Поки на всій території України діє «зелена» зона.

Але динаміка захворюваності на COVID-19 в області залишається тривожною: щодня вже виявляють близько сотні нових випадків, значну кількість хворих госпіталізують, завантаженість «ковідних» ліжок стрімко зростає.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень