До початку навчального року на Рівненщині вакцинувалися від COVID більше половини педагогів

Навчальні заклади запрацювали у звичному режимі

Фото із сайту Pexels
Фото із сайту Pexels

На Рівненщині стартував новий навчальний рік.

І до початку навчання область подолала поріг у 55% вакцинованих педагогів, повідомляє Рівненська ОДА.

Віталій Коваль

Останнім часом, на жаль, статистика захворюваності на COVID-19 в Україні та області зростає. Тому дякую кожному, хто свідомо обирає шлях вакцинації, щоб вберегти себе та інших від хвороби.

 

На сьогодні майже 25 тисяч працівників закладів освіти отримали щеплення від коронавірусу. А це понад 55%. Закликаю не зволікати тих, хто не встиг цього зробити, – зазначив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

Навчальний процес на Рівненщині розпочався у звичному режимі. Надалі ж, за словами Віталія Коваля, усе залежить від свідомого ставлення до свого здоров’я та дотримання рекомендацій МОЗ кожним педагогом, учнями та їх батьками.

До слова, за інформацією МОЗ, щеплення від COVID-19 отримали 90% працівників сфери освіти в Італії та США. У Польщі та Франції таких педагогів понад 80%, а у Греції – майже 75%. Вакцинація освітян у будь-якій країні є основною передумовою повернення до очного навчання.

Зауважимо, у разі потрапляння України у «жовту» чи «оранжеву» зону карантину в очному режимі працюватимуть лише ті заклади, де щонайменше 80% персоналу будуть повністю вакциновані проти коронавірусу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень