Щеплення від COVID-19 отримали понад 50% педагогів Рівненщини (ФОТО)

 Загалом в області щеплення отримали майже 200 тисяч людей

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

На Рівненщині від COVID-19 вакцинували понад 24 227 освітян. А це більш ніж половина від загальної кількості педагогів.

Вакциновані від коронавірусу працівники є у кожному навчальному закладі. Однак до початку навчального року їх має бути не менше ніж 80%, повідомив начальник обласного департаменту цивільного захисту та охорони здоров’я населення Олег Вівсянник:

Олег Вівсянник. Фото з сайту РОДА.
Олег Вівсянник. Фото з сайту РОДА.

Приступаючи до навчального процесу, ми повинні мати щонайменше 80% вакцинованих педагогічних працівників для того, щоб у разі зміни зони інфікування із «зеленої» у «помаранчеву» чи «жовту» зони школи, у яких буде вакциновано менше, ніж 80% працівників, будуть переходити у дистанційний режим роботи, – пояснив Олег Вівсянник.

Посадовець закликав педагогів на інших мешканців області вакцинуватися у найкоротші терміни. Нагадаємо, на Рівненщині працює 7 центрів вакцинації.

Діють вони по одному у Дубенському, Вараському та Сарненському районах та чотири у Рівному: в приміщенні Діагностичного центру, Драмтеатру, Рівненської РДА та в «Епіцентрі».

До слова, на Рівненщині вакцинувалися вже понад 193 тисячі мешканців, з них першою дозою вакцинувалися понад 114 тис. осіб та понад 79 тис. осіб – двома.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень