«Краще одягати маску, ніж залишитися без громадського транспорту», - Фурлет про рейди

Мерія Рівного ініціює рейди у громадському транспорті. Каратимуть і водіїв, і пасажирів

Одягай маску або плати штраф. У Рівному правоохоронці та чиновники влаштовують рейди у громадському транспорті. Це доручення мерії стосується дотримання маскового режиму як серед водіїв, так і серед пасажирів.

І якщо у тролейбусах проблем не виникає, бо ситуацію там контролює кондуктор, то у маршрутках пасажири ігнорують цю вимогу, на це жаліються профільному управлінню самі перевізники.

Іван Фурлет - у масці - раніше хвалив рівнян. Це фото з житомирської маршрутки, яке Фурлет опублікував на власній сторінці у ФБ.
Іван Фурлет - у масці - раніше хвалив рівнян. Це фото з житомирської маршрутки, яке Фурлет опублікував на власній сторінці у ФБ.

Тож рівнян готові штрафувати, публічно викриваючи порушення, повідомив начальник міського управління транспорту Іван Фурлет: 

 - Була нарада з перевізниками. Попередили про такі рейди. Власники маршрутів знають, що деякі водії не дотримуються маскового режиму, тож проводять відповідні внутрішні наради. Водночас пасажири ігнорують зауваження водіїв. Сваряться і створюють конфлікти.

 

У тролейбусах ситуація краща. Бо там по салону ходить кондуктор, тобто є контроль.

 

Усі повинні зрозуміти. Що масковий режим краще ніж відсутність громадського транспорту. Не можливість ним користуватись. Тим паче кількість хворих коронавірусом зростає.

 

Попереду – посилення карантину. Аби зупинити цей тренд ми будемо публічно наголошувати на дотриманні безпеки – носінні масок та дотримання дистанції.

Нагадаємо, за відсутність маски чи маску на підборідді у транспорті та громадському місці громадянам загрожує від 170 до 255 гривень штрафу.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень