Ви нащадок «дітей гір»: які прізвища в Україні мають чеченське походження

Наша країна здавна була і залишається привабливою для представників різних народів,

В Україні є сучасні прізвища, що мають чеченське походження, тобто предки їхніх власників були кочівниками. Про це свідчить інформація порталу «Рідні».

Наша країна здавна була і залишається привабливою для представників різних народів, про що говорить різнобарв'я прізвищ. Зокрема, чеченське походження мають такі: Букар, Джима, Говрас та Хазай.

  • Так, прізвище Букар зараз має 134 носії, а за поширенням посідає 34369 місце. Найчастіше можна зустріти на Слобожанщині.
  • Прізвище Джима має також чеченське коріння, зараз в країні налічується 281 носій. За поширенням - на 17402 місці. Найчастіше зустрічається на Придніпров'ї.
  • Прізвище Говрас налічує 122 носії. За поширенням - на 37245 місці. Можна зустріти найчастіше на Придніпров'ї.
  • Прізвище Хазай зараз в Україні має 41 людина. За поширенням займає 88856 місце. Найбільш часто можна зустріти на Придніпров'ї.

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень