Ви цього точно не знали. З чого насправді виготовляють сир пармезан?

Деякі люди відмовляються від вживання сиру після того, як дізналися процес його виготовлення

Відомо, що сир пармезан - це суміш молока та солі, як і більшість сирів, однак він також виготовляється із тваринного сичужного ферменту, який надходить із четвертої оболонки шлунка тварин.

Зазвичай, його отримують у телят, кіз та ягнят. Цей фермент допомагає тварині перетравлювати молоко матері, передає видання Mirror.

Сичужний фермент є важливим інгредієнтом традиційного пармезану, однак це означає, що тварини повинні бути забиті, щоб сировари витягли цю речовину.

 

Тож сир пармезан не вегетаріанський.

Пост про виготовлення пармезану у Мережі викликав багато реакцій читачів. Одні були в шоці від відкриття, а інші в розчаруванні через те, що люди не знали, що вони їдять.

Однак відомо, що зараз багато брендів, які виготовляють пармезан тепер використовують штучний сичужний фермент, а не справжній.

Додамо, що пармезан вважається захищеним сиром і згідно з італійським та європейським законодавством ця назва є захищеним найменуванням походження.

Джерело: Главред 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублено рюкзак із документами

Загублено рюкзак золотистого кольору на зупинці біля Сільпо біля автовокзалу. В ньому  документи, на прізвище Годунко, гроші та дитячі речі. Якщо хтось знайшов, повідомте за номером 0978401501.

Знайдено паспорт у Рівному

Вчора на проспекті Миру на переході біля "Фокстроту" було знайдено пластиковий паспорт України, на ім'я Мікаберідзе Максим Максимович 05.04. 2006 р.н, харківська прописка. Звертатись за телефоном 0979764361 - Богдан

У Рівному знайшли студентський квиток

У Рівному, 1 жовтня, на тротуарі, між Басів Кутом і Щасливим, знайшли студентський квиток. Він належить Січкару Григорію , студенту НУВГП.   Власника просимо звернутись за номером:  +380667642577 — Людмила

Більше оголошень