Ви цього точно не знали. З чого насправді виготовляють сир пармезан?

Деякі люди відмовляються від вживання сиру після того, як дізналися процес його виготовлення

Відомо, що сир пармезан - це суміш молока та солі, як і більшість сирів, однак він також виготовляється із тваринного сичужного ферменту, який надходить із четвертої оболонки шлунка тварин.

Зазвичай, його отримують у телят, кіз та ягнят. Цей фермент допомагає тварині перетравлювати молоко матері, передає видання Mirror.

Сичужний фермент є важливим інгредієнтом традиційного пармезану, однак це означає, що тварини повинні бути забиті, щоб сировари витягли цю речовину.

 

Тож сир пармезан не вегетаріанський.

Пост про виготовлення пармезану у Мережі викликав багато реакцій читачів. Одні були в шоці від відкриття, а інші в розчаруванні через те, що люди не знали, що вони їдять.

Однак відомо, що зараз багато брендів, які виготовляють пармезан тепер використовують штучний сичужний фермент, а не справжній.

Додамо, що пармезан вважається захищеним сиром і згідно з італійським та європейським законодавством ця назва є захищеним найменуванням походження.

Джерело: Главред 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень