Маловідомі факти з життя Залужного, які вас вразять (ФОТО)

Більшість фактів ви дізнаєтеся вперше

Валерій Залужний став тією постаттю, яку поважає кожен українець. Але його біографія настільки багата на цікаві факти, що іноді вони справді дивують.

У школі Головнокомандувач ЗСУ мав прізвисько

У середній школі Валерій був досить маленького зросту та мав рожеві щічки. І саме через свій милий вигляд, який не відповідав його віку, однокласники дали йому прізвисько «Валєрчік». Та потім Залужний витягнувся і всі милі жарти відійшли на другий план.

Залужний має цікавий музичний смак

Як виявилось, Валерій дуже любить диско 80-х. Але коли він перебуває у рішучому настрої - слухає пісні гурту Рамштайн.

На честь Залужного названо вулиці

Не можна пропустити той факт, що у Хмельницькій та Дніпропетровській областях існують вулиці, названі на честь генерала.

Генерал має подарунок з автографом Мессі

Валерій отримав у подарунок футболку з автографом Ліонеля Мессі. У 2023 році футболіст підписав для головнокомандувача Збройних сил України футболку американського «Інтера Маямі», яку йому передав підприємець Юрій Сапронов.

Залужний полюбляє скролити Instagram

Залужному необхідно розвантажувати мозок і на допомогу йому приходить Instagram. Особливо генерал полюбляє дивитися контент з котиками.

Має особливу відзнаку від королеви Британії

Валерій Залужний нагороджений перехідним мечем королеви Великої Британії.

Генерал брав активну участь у військових діях

Валерій єдиний головнокомандувач, який був на фронті, а також він єдиний генерал, який може напряму спілкуватися з військовими та дізнаватися про ситуацію на фронті з перших вуст.

Мріяв про іншу професію

Залужний у дитинстві та юності дуже хотів присвятити своє життя гумору і бути коміком, проте його пристрасть до військової справи була сильнішою і, як ми бачимо, генерал не помилився з вибором професії та доклав до свого кар’єрного росту багато сил.

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень