Чоловік повинен бути у шлюбі таким: Які правила 100-річної давності

Книжка, яку ви захочете прочитати

У 1913 році видали книжку «Заборони для чоловіків». Зараз її вміст активно обговорюють в мережі.

Користувач соціальної мережі виклав фрагмент цієї книжки, про це пише Men 24. У ній розписані правила поведінки чоловіків у шлюбі. Зокрема, одна сторінка з цієї книжки активно обговорюється.

Що не можна робити у шлюбі

Багатьох користувачів соціальної мережі здивував перелік речей, які, як писав автор, не можна робити чоловікові. Зауважимо, що книзі понад 100 років.

У книзі наголошують на тому, що чоловікові не можна проявляти нервозність. До прикладу, деякі чоловіки не можуть заспокоїтися ні на хвилину.

Вони входять у кімнату, виходять із неї, грають із сіллю під час вечері, малюють уявні лінії на скатертині ножем, стукають пальцями по столу... Це перелік може бути довгим.

 

Вони тримають у напрузі своїх дружин, яким потрібні залізні нерви, щоб витримати це, – пише автор.

Користувачі мережі розділилися на обурених фрагментом і на тих, хто хоче прочитати книгу повністю.

Як коментують книгу:

  • Я відкрила книгу, щоб прочитати, очікуючи, що там буде багато дурниць. Насправді ж виявилося, що значна її частина – це слушні поради, які легко можуть бути актуальними і в наш час. І треба віддати належне моєму нареченому, він дотримується цих порад;
  • Якщо робити все, що в ньому згадується, може роздратувати всіх навколо, саме тому існують іграшки для непосидючих. Тож замість того, щоб створювати багато шуму, ми можемо виплеснути свою непосидючість, який не змусить когось скоїти вбивство;
  • Подивіться на дату видання на внутрішній стороні обкладинки – ці книжки продавали в магазинах, як різдвяні подарунки кілька років тому;
  • Або не виходь заміж, або купуй будинок з двома спальнями. Дякую, 1913.

Джерело: 24 Канал

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень