Везіння – Терезам, нелогічні вчинки – Левам: гороскоп на 3 листопада

А Скорпіонів чекають неприємності через коханих

ОВНИ

Зараз ви можете опинитися в незручному становищі. Намагайтеся взяти себе в руки, щоб не погіршити ситуацію. Також зважайте на свої сни - вони можуть виявитися ключем до розгадки деяких подій.

ТЕЛЬЦІ

Ви будете схожі на вогник, який може розпалити в оточуючих ентузіазм і оптимізм. У любові вас очікують приємні сюрпризи, а деяких представників знаку - багатообіцяючі знайомства.

БЛИЗНЮКИ

Якщо ви будете не тільки спостерігачем, а й активним учасником подій, то зможете отримати набагато більше, ніж можете навіть подумати.

РАКИ

Не варто просиджувати вільний час вдома. Зараз у вас є шанс зав`язати багатообіцяюче знайомство.

ЛЕВИ

Зараз, всупереч логіці, потрібно спочатку діяти, а потім думати. Перший порив виявиться правильним, а чим більше ви будете аналізувати, тим далі відійдете від правильного рішення.

ДІВИ

Хороший день для переговорів і домовленостей. Ви зараз будете на висоті й зможете домогтися прогресу у професійній сфері.

ТЕРЕЗИ

Не бійтеся втілювати свої плани та ідеї у життя. У ​​вас вистачить розуму, сили, витримки і навіть везіння.

СКОРПІОНИ

Неприємність, яка може трапитися цього дня, стосуватиметься ваших особистих стосунків. Найімовірніше, ваш партнер зробить щось, не подумавши.

СТРІЛЬЦІ

Постарайтеся об'єктивно оцінити свої можливості. Вам може здатися, що ви впораєтеся з будь-яким завданням і почнете навішувати на себе занадто багато справ.

КОЗЕРОГИ

Цього дня навколо вас розгортатимуться цікаві події.

 

Але вам поки краще просто спостерігати й не починати активних дій.

 

Інакше можете зробити кілька помилок, через які матимете великий клопіт.

ВОДОЛІЇ

Цього дня ви отримаєте нові приємні враження. Ймовірно, причиною стане кохана людина. А от у роботі зараз розслаблятися не можна – хтось з колег вже бачить себе на вашому місці.

РИБИ

Ви перебуватимете у прекрасному настрої. Навіть побутові справи принесуть вам задоволення. Постарайтеся зараз у всьому бачити тільки хороше.

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень