Верховна Рада збирається на екстрене засідання заради статків українців

У вівторок, після святкування Дня Незалежності

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков підписав розпорядження про скликання позачергової сесії ВРУ на 25 серпня. На засіданні планують розглянути законопроєкт Президента Володимира Зеленського про підвищення мінімальної заробітної плати до 5 тис. грн, повідомляє УНН.

Скликати позачергову сесію Верховної Ради України дев’ятого скликання на 11 годину 25 серпня 2020 року, — йдеться у розпорядженні Разумкова.

Так, планується розгляд низки питань, зокрема, президентський законопроєкт про внесення змін до ЗУ «Про Державний бюджет України на 2020 рік» щодо підвищення мінімальної заробітної плати. А також законопроєкт про ратифікацію Фінансової угоди між Україною та Європейським інвестиційним банком, про ратифікацію Меморандуму про взаєморозуміння між Україною як Позичальником та ЄС як Кредитором.

Окрім того, планується розглянути проєкт постанови про оголошення конкурсу на найкращий ескіз великого Державного Герба України.

Додамо, що позачергова сесія ВРУ відбудеться за ініціативи Президента Зеленського.

До слова, раніше ми повідомляли, що у зв’язку зі зростанням мінімальної зарплати збільшаться й податкові відрахування для ФОПів.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень