Вакарчук вдруге йде з Верховної Ради, але залишається в політиці (ФОТО)

Але це не означає припинення його політичної діяльності у партії «Голос»

Лідер партії «Голос» Святослав Вакарчук заявив, що зареєстрував заяву про складання повноважень народного депутата, повідомляє Громадське.

За словами Святослава Вакарчука, разом з тим він не залишає політику й тим більше діяльність у партії «Голос». На думку ексдепутата, він виконав свою місію — привів партію до парламенту.

Ми велика дружня сім'я, у нас попереду величезні плани. Наступний мій етап — щоб молоді люди ставали лідерами майбутнього, зауважив Вакарчук про партію «Голос».

 

За попередніми даними, замість Вакарчука у парламент може ввійти юристка та правозахисниця Аліна Свідерська. Вона №19 «Голосу».

До слова, Святослав Вакарчук вперше став народним депутатом у 2007 році від політичної сили «Наша Україна — Народна самооборона», але вже через рік склав повноваження.

За матеріалами «Громадське».

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень