«Верес» – серед фаворитів Winter Cup-2022

Футболісти готуються до другої половини футбольного сезону

Українські команди готуються до другої половини футбольного сезону. Чимало з них проходять збори у Туреччині. Деякі братимуть участь у турнірі Winter Cup-2022. 

Змагання триватимуть з 3 по 12 лютого. Всі матчі відбудуться у місті Белек. Серед учасників — рівненський «Верес», житомирське «Полісся», харківський «Металіст» і одеський «Чорноморець».

Турнір буде розіграний по груповій системі. За перемогу команди будуть отримувати 3 очка, за нічию — 1. Крім того, команди будуть пробивати 11-метрові удари. Але тільки тоді, коли основний час матчу закінчиться внічию. Переможець серії пенальті отримує додатковий бал. Це збільшить інтригу.

Перші поєдинки відбудуться 3 лютого 2022 року. «Верес» зіграє з «Поліссям», а «Металіст» з «Чорноморцем».

Букмекерська контора Vbet вважає фаворитами рівненську і харківську команди. Наприклад, успіх підопічних Юрія Вірта оцінюється коефіцієнтом 2,10. На нічию букмекер дає 3,65, а на перемогу «Полісся» - 3,15. Зовсім недавно цей букмекер отримав українську ліцензію. У зв’язку з цим він підготував промокод для нових гравців, завдяки якому можна отримати до 3000 гривень бонусу.

Ймовірність перемоги «Металіста» - аналогічна. Успіх харків'ян оцінили коефіцієнтом 2,15. Поставити на нічию можна за 3,90, а на тріумф одеситів — 2,90.

Участь в азартних іграх може викликати ігрову залежність. Дотримуйтеся принципів відповідальної гри.

* - на правах реклами

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень