Поворознюк повісив бутси на цвях, аби продовжити зйомки «Футболіста»?

Фани чекають улюбленого серіалу

Рівненський блогер, футболіст Дмитро Поворознюк готується до зйомок 3-го сезону реаліті-шоу «Футболіст». Це серіал про життя «Вереса».

 - Покажемо зсередини набагато глибше футбол в УПП. Хочемо зробити там атмосферу, якої немає більше в Україні, – написав Дмитро анонсуючи ще й зйомки відкриття рівненського «Авангарду».

Нагадаємо, у жовтні 2020 року «Верес» підписав блогера Дмитра Поворознюка. Результатом співпраці стало два сезони серіалу «Футболіст». За цю роботу Поворознюк отримав відзнаку від Української асоціації футболу (УАФ).

У сезоні 2020/21 Поворознюк зіграв за «Верес» у п’яти матчах, але так і не забив гол, про який мріяв. Контракт блогера-футболіста завершився 1 липня 2021 року.

 

На «Transfermarkt» писали, що Поворознюк поки не гратиме у футбол.

Уболівальники мріяли побачити продовження. У Новому році у них буде така нагода.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень