«Верес» поступився суперникам, але зібрав грошей українцям

В Угорщині рівненському клубу «не вистачало гостроти попереду»

Рівненський «Верес» мінімально поступився угорському «Дебрецену» у благодійному товариському матчі. Єдиний гол прямим ударом зі штрафного до перерви забив ексфутболіст збірної Угорщини Балаж Джуджак.

У підсумку - 1:0 на користь Дебрецена, повідомляє інформаційна служба «Вереса».

Юрій Вірт
Юрій Вірт

Цей спаринг назвав хорошим тренер «Вереса» Юрій Вірт:

 - Була бойова гра, в якій ніхто не хотів поступатися. Дуже багато було боротьби. Радує те, що ми її не програвали. Все ж, далася взнаки різна вагова категорія команд. Ми лише втягуємося в сезон, зіграли третій матч. А Дебрецен вже наступного тижня стартує в чемпіонаті Угорщини. Також в нас була важка дорога.

 

Не всі зуміли відновитися. Тому суперник виглядав свіжіше. Але загалом я задоволений. Команда намагалася виконувати все, що ми планували. Не вистачало гостроти попереду. Але в обороні, за виключенням декількох моментів, зіграли надійно.

 

Хочеться більше створювати гольових моментів. Над цим і працюватимемо. Мушу відзначити організацію матчу. Зіграли на шикарному полі, перед вболівальниками. Таких матчів хочеться більше.

Вірта зазначив, що матч був благодійним. Усі зібрані кошти підуть на допомогу українцям, які постраждали від російської агресії.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень