У «Вересі» розповіли про легіонерів, збори та гру на «Авангарді» у м. Рівне під час війни

До речі, біля стадіону є бомбосховище, на випадок тривоги під час гри

В Україні активно говорять про старт нового футбольного сезону 20 серпня. Президент НК «Верес» Іван Надєїн у коментарі журналістам рівненського телеканалу пояснив, чи справді наприкінці літа будуть футбольні матчі.

 - Поки що, офіційного розпорядження або Кабміну, або Міністерства молоді та спорту, як проводити матчі у воєнний час, у нас немає.

 

Ми ще не знаємо коли це все розпочнеться. Бо якщо документу не буде до 4 липня, то можливо нам немає сенсу виходити й розпочинати збори.

 

Провести збори й зібрати усю команду це видатки, які, якщо чемпіонат не розпочнеться, ми не матимемо чим компенсувати. Сподіваємося, що це рішення буде, - цитує Надєїна itvmg.com.

Нині рівненський «Верес», в рамках атестації має подати відомості про стадіон на якому буде грати, повідомив Іван Надєїн:

 - Але, знову таки, питання де і як ми будемо грати? Наприклад, яка відстань має бути до стадіону від фронту аби його можна було заявити?  Ми не знаємо. Багато таких моментів. Ми чекаємо на нормативні документи і тоді будемо подавати стадіони.

 

Але у нас є велика мрія і бажання - повернути «Верес» у Рівне. Сьогодні нас дуже тішить стан газону в Рівному. Там уже було понад шість покосів трави. Кожного дня йде полив. Газон стає доволі якісним.

 

Для нас це ключовий момент. Там є полив, там є підігрів і цей газон можна використовувати повноцінно. Плюс, поряд із «Авангардом» є бомбосховище.

 

Сезон буде точно без глядачів в Україні, ми це розуміємо, то, наприклад, зробити ту мінімальну кількість вимог і зіграти на «Авангарді» - це наше завдання. 

Іван Надєїн на стадіоні у Рівному. Фото з мережі
Іван Надєїн на стадіоні у Рівному. Фото з мережі

Стало відомо, що треба зробити на «Авангарді» для того аби там можна було б грати.

 - Ключовий момент - є поле, є роздягальні. Є можливість встановити камери для телетрансляції. Наприклад, якщо порівнювати із Луцьком, де якість поля не така, там заборгованість по електроенергії, ми з ними зв’язувалися, то їм складно.

 

Чи заплатять вони, чи не відключать їх? Наприклад, «Львів-Арена» немає бомбосховища. Поряд теж немає. Якщо для чемпіонату головна умова безпека, то напевне Рівне тут має перевагу. Є бомбосховище, є поле.

 

Треба вирішити певні юридичні процедури, але з огляду на основні критерії - це якісне нормальне поле і можна проводити поєдинки. Ми хочемо все зробити, щоб це нам вдалося, - повідомив Іван Надєїн.

Так виглядає зараз одна з трибун рівненського стадіону. Фото з мережі.
Так виглядає зараз одна з трибун рівненського стадіону. Фото з мережі.

Також президент рівненського народного клубу повідомив, в якому складі “Верес” розпочинатиме новий сезон.

 - Я можу сказати, що на цій позиції будуть зміни. У нас буде три воротарі, але один піде, а інший прийде. Фактично більшість гравців залишиться.

 

Десь плюс-мінус йдуть по одній людині із кожної позиції. Там, напевне, і буде свіжа кров вливатися у команду. Шукаємо, і є де шукати, - резюмував Іван Надєїн.

До речі, не всі легіонери погоджуються повертатись в Україну. Жирайр Маргарян відмовився їхати в Україну, коли війна.  Владислав Крейда та Михаіл Гечев наче не проти приїхати й грати попри воєнний стан. Але це не остаточна інформація, зазначив президент «Вереса».  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень