«Великий Гетсбі» стане серіалом

Це не буде схоже на фільм з ДіКапріо

У Голлівуді знімуть високобюджетний серіал за книгою Френсіса Скотта Фіцджеральда «Великий Гетсбі». Автором сценарію стане Майкл Херст, творець серіалу «Тюдори», який  також доклав руку до «Вікінгів», «Золотого віку» та «Єлизавети». Нова версія «Гетсбі» буде «більш різноманітною та інклюзивною» і розповість про афроамериканське товариство 1920-х років.

«Великий Гетсбі» вийде у форматі мінісеріалу з одним сезоном. 

Фільмів за романом «Великий Гетсбі» виходило чимало. Сучасному глядачеві найбільше знайома картина 2013 року зі Леонардо ДіКапріо. До цього книгу екранізували в 1926 році (з Ворнером Бакстером в головній ролі), в 1949 (з Аланом Леддом), в 1974 (з Робертом Редфордом) і в 2000 (з Тобі Стівенсом).

Однак новий серіал буде сильно відрізнятися від усіх раніше випущених стрічок. Ось що сказав Херст:

Сьогоднішня Америка знову намагається знайти себе. Настав ідеальний момент, щоб поглянути на цю вічну історію новими очима, вивчити її персонажів через сучасні призми статі, раси та сексуальної орієнтації. Це історія про трагедію та надію. Тому вона викликає відгук і сьогодні.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень