«Кріпосна» повертається - розпочалися зйомки нового сезону

Серіал вийде на екрани наступного року

Телеканал СТБ і FILM.UA Group розпочали зйомки третього сезону костюмованої драми «Кріпосна». Прем’єра запланована на 2021 рік.

Як повідомляє сайт СТБ, у 3 сезоні серіалу на Катю Вербицьку знову чекають випробування, стане відомо, чи залишиться живий Андрій Жадан, як складеться життя Петра Червінського і Лариси, Наталі та Миколи Дорошенків, коваля Назара й Орисі, кухарки Павлусі, кріпачки Галі, наглядача Якова та інших. З’являться також нові яскраві персонажі, на ролі яких «Кріпосна» проводила всеукраїнський кастинг.

Новий сезон буде драматичним, на вістрі емоцій і з максимальною кількістю непередбачуваних поворотів. На глядачів чекають історії кохання, розслідування, соціального падіння та пошуки відповіді на запитання “Хто я?” Жінки доведуть, що ніхто не має права заборонити їм бути щасливими, вони будуть відчайдушно боротися за свій вибір усупереч тиску суспільства і сім’ї, - розповіла шоуранерка серіалу Тала Пристаєцька.

Зйомки третього сезону «Кріпосної» триватимуть до весни і традиційно відбудуться в найкрасивіших історичних місцях України: Маріїнському палаці, Видубицькому і Михайлівському монастирях, Софійському соборі, садибі Качанівка, Міжнародному центрі культури і мистецтв та інших.

У липні 2019 року «Кріпосну» показали на польському телеканалі TVP1. Далі серіал побачили в Литві, Казахстані, Росії та Білорусі. Права на показ продані в Японію (A.K Company), Чехію (Prima TV), Угорщину, Словаччину, Болгарію (BNT), Латвію, Естонію, Грузію, у країни Латинської Америки.

Улітку цього року серіал було продано в Іспанію, і він став першою українською багатосерійною драмою, яку придбав іспанський телеканал.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень