Netflix назвав найпопулярніший серіал 2020 року (ВІДЕО)

Ви можете трохи здивуватися

Стрімінгова компанія Netflix оголосила найпопулярніший серіал 2020 року.

За кількістю переглядів найбільший успіх серед кіноманів отримала драма «Ретчед» (інший варіант назви – «Сестра Ретчед»).

Як повідомили у твіттері представники компанії, всього за 28 днів від прем'єри серіал переглянули уже понад 48 млн людей, передає «24 канал».

Що це за серіал

Серіал «Ретчед» створений за мотивами знаменитого роману Кена Кізі «Пролітаючи над гніздом зозулі».

Створення стрічки представники Netflix анонсували ще у 2017 році та одразу ж заявили, що одним сезоном вони не обмежаться.

За сюжетом, медсестра Мілдред Ретчед влаштовується на роботу до психіатричної лікарні. Вона просто одержима порядком, а тому з часом робить все для того, щоб працівники і пацієнти беззаперечно дотримувалися правил.

Сама ж Ретчед з медсестри поволі перетворюється на монстра - жорстокого і безжального. Красуня отримує задоволення від жорстоких покарань та страждань пацієнтів.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень