Принц Гаррі нарешті знайшов пристойну роботу і не проситиме грошей у батька

Він з дружиною підписали контракт з Netflix

Принц Гаррі і його дружина Меган Маркл підписали кількарічний контракт із Netflix. Про це пише The New York Times, - повідомляє УНІАН.

Гаррі і Меган заснували продюсерську компанію, яка буде випускати документальні фільми і серіали, художні фільми та дитячі програми. Показувати їх будуть ексклюзивно на Netflix.

Компанія заявила, що пишається тим, що вони обрали саме їх «як свій креативний будинок».

Суму контракту Гаррі і Меган з Netflix не розголошують. За даними видання The Daily Mail, вона становить 150 мільйонів доларів.

В останні місяці подружжя також вело переговори з Disney і Apple, йшлося нібито про контракт приблизно на 100 мільйонів доларів.

Принц Гаррі і Меган Маркл вже знайшли продюсерську компанію, яка займеться виробництвом документальних фільмів і дитячих програм.

Ми зосередимося на створенні контенту, який інформує і дає надію. Для нас як молодих батьків також важливо створення надихаючих сімейних програм, - заявило подружжя.

Нагадаємо, після переїзду пари в Лос-Анджелес їхні амбіційні плани та очікування "зависли в повітрі" через спалах коронавірусу. Принц не міг знайти собі гідне заняття, родина відчувала фінансові труднощі, у Гаррі загострилися проблеми з психікою.

Грішми допомагав батько Гаррі, принц Чарльз.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень