Принц Гаррі й Меган Маркл вперше стали батьками

Їхня дитина – сьома в черзі на престол

Сьогодні, 6 травня, Меган Маркл і принц Гаррі приймають вітання - на світ з'явився їхній первісток. Гаррі особисто був присутній на пологах, щоб підтримати дружину в такий важливий момент.

Радісну новину опублікували в офіційному Instagram-акаунті Sussexroyal:

Ми щасливі повідомити, що Їх Королівські Високості герцог і герцогиня Сассекські рано вранці 6 травня вперше стали батьками. Їхній син народився з вагою 3 кілограми 260 грамів. Герцогиня й дитина здорові та почуваються добре. Пара дякує всім за підтримку в цей особливий період їхнього життя.

Немовля стало восьмим правнуком королеви Великої Британії Єлизавети II.

 

 

Син Гаррі посів сьоме місце в черзі на престол. Першим після королеви йде принц Чарльз Уельський, батько братів Вільяма і Гаррі, потім сам Вільям і його троє дітей - Джордж, Шарлотта і Луї, за ними Гаррі і тільки потім – його син.

Нагадаємо, 19 травня новоспечені батьки відзначать першу річницю весілля.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень