Немає титулу – нічого брати корону: як Гаррі та Меган знову втрапили в скандал

Бо використали заборонені атрибути

Принц Гаррі та Меган Маркл знову втрапили в скандал через використання королівського привілею після відмови від королівських повноважень. Зокрема, Гаррі та Меган продовжують використовувати в офіційних листах емблему корони, - пише Кореспондент.

Після заяви про відмову від обов'язків старших членів королівської сім'ї Єлизавета II своїм указом заборонила Гаррі та Меган користуватися титулами Їх Королівської Високості, вживати для визначення свого статусу слово royal і використовувати інші атрибути монаршої родини, пише Daily Mail.

Благодійна спортивна організація Street Games виклала в Twitter адресований їй лист від герцогів Сассекських, який був підписаний просто "Гаррі і Меган", але в монограмі було використано корону.

Британці вважають такий підпис порушенням вимог королеви і порушенням правил кодексу королівської сім'ї. Користувачі Twitter вважають, що коли немає королівських обов'язків, то немає й корони.

Після переїзду пари в Лос-Анджелес їхні амбіційні плани та очікування "зависли в повітрі" через спалах коронавірусу. Принц не може знайти собі гідне заняття, його родина відчуває фінансові труднощі, у Гаррі загострилися проблеми з психікою.

Тож поки що грішми допомагає батько, принц Чарльз.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень